Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Francesca Schiavone

Francesco Schaivone er en professionel italiensk tennisspiller, som blev født den 23 juni 1980 og blev professionel i 1998. Hun har ikke været så kendt indtil 2010, men efter hendes sejer i Grand Slam på French Open (hun blev den første italienske kvindelige tennisspiller der vandt i Grand Slams serie) blev hun verdensberømt. Nu er Francesco Schaivone placeret på 113 pladsen i verdensranglisten i single og på 175 i double. Hendes højeste resultat var den fjerde plads i verdensrangering i single (den højeste plads i double – 8, februar 2007). På grund af tennisspilleren Francesco Schaivones særlige stil har hun vundet 6 gange WTA titler i single og en gang i ITF i double. Tennisspilleren tog del i alle fire vigtiste turneringer – Australian Open (2009, 2011), French Open (2008, 2010), Wimbledon (2009, 2012), og US Open (2003, 2006, 2010). Hun har også vundet 3 gange i Fed Cup (2006, 2009, 2010) og andre mindre vigtige resultater.

Francesca Schiavone tennis produkter

Tennisspilleren foretrækker at spille hårdt. Hun er meget energisk og præcis. På alle underlag føler hun sig meget godt. Og hendes berømteste slag oppefra kaldes nu som ‘buggy whip’. Desværre uanset hvor god tennisspilleren er kommer der altid nogen der er også meget god. I dette øjeblik spiller detajlerne en stor rolle. Det er både disciplinen på tennisbanen og psykisk tilstand og rette udstyr. Francesca Schiavone ved godt at gode tilbehør er meget vigtige og derfor foretrækker hun tøj og sko fra den verdensberømteste brand Asics. Med hensyn til tennisketsjer er det selvfølgelig Babolat.

Francesca Schiavone outfits på Tennis-Point

Tennis-Point tilbyder dig den bedste tennistilbehørssamling fra førende brands. Here kan du finde det bedste tennisudstyr og tøj, som din idol bruger imens spillet. Du behøver ikke mere at spilde tid for at køre til butikkerne, alle varer kan du købe online. Brug vores filtre for at se kun de positioner, der passer dig. Og i Tennis-Point er der også nytårsrabater! Alle varer kan du købe meget billigt, og det betyder at du har en mulighed for at få dine ynligste varer faktisk gratis. Spild ingen tid, vær klar til vigtige kampe med Tennis-Point!

Francesca Schiavone Outfits

Der var ingen hits på din søgning.