Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Ernests Gulbis

Den lattiske tennisspiller Ernests Gulbis blev født den 30 august 1988 og blev professionel i 2004. Man kender ham for hans stærke slag og også hans kaldenavne ”The Gull” eller ”Ernie”. Sin første titel fik han i 2008, du han vandt i U.S. Men’s Clay Court Championships double sammen med Rainer Shuttler. Hans første sejr i single var i 2010, da han slog Ivo Karlovic i ATPs final. I løbet af sin karriere har han 6 gange vundet i ATP i single og 2 gange i double. Man kan sige at hans stil er autentisk og ualmindelig. I 2014 i Open Era opnåede han semifinalen og det var toppen af hans karrier i Grand Slams turneringer. Men han optrådte også meget godt både i 2013 i Wimbledon og i 2014 i French Opens. Hans højeste postion i verdensrangeringer er nummer 10 (9 juni 2014). Ernests Gulbis er den eneste fra Letland, der var i top-10 i ATP Singles Ranking. Han kan godt lide at knokle og han begyndte at spille tennis siden han var 12 år gammel og no øver han sig under ledelse af Coach Gunter Bresnik. Uden tvivl er Ernest Guldis meget dygtig og han vil glæde sine fans med sit glimrende spil.

Ernests Gulbis tennis produkter og stil

Ernests Guldis foretrækker forsvarspillestil. Han har en af de hårdeste serv og er kendt for sin udforudsigelighed. Når man tænker at Ernests Gulbis forsvarer, finder han pludselig et øjeblik for et hård angreb og det gør modstandere meget overrasket. Som alle professionele tennisspillere vælger Gulbis udstyr og tøj meget grundigt. Han har en kontrakt med adidas, som giver ham tøj, tilbehør og sko. Med hesyn til tennisketsjer foretrak han først Head, men i februar 2013 skiftede han den til Burn 100 fra Wilson, som er en model fra sporttennisketsjer, forstærket Big Banger Tennissaitenrolle og Tennis String Set og en Unique Tourna Tac overgrips. Ernests Gulbis er meget perpektivisk og vi håber at han opnår endu større resultater i fremtiden.

I Tennis-Point kan du købe de bedste tennisketsjere og tilbehør fra førende brands. Det er en unik chance for at købe varer, som din idol har på. Alle kan findet noget efter sin smag. Udover er der store rabater på produktionen og det betyder at man har en mulighed for at spare. Tusind vores kunder har allerede vurderet ”smart” shoppings fordel! Kom nu! Føl dig som en professionel!

Ernests Gulbis Outfits

Der var ingen hits på din søgning.