Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Dustin Brown

Dustin Brown (8 december 1984) er en jamaicansk-tysk tennisspiller, der er meget kendt i sportverden. Man kan godt lide ham på grund af hans lyse præstationer på ATP Challenger Tour i single og double. Han er en af dem, der kunne slå Rafael Nadal, som var tidligere den første verdensketsjer og 14 gange verdensmester. I løbet af sin karriere kæmpede han mod Rafael Nadal kun to gange – i Wimbledon Championships of 2015 og i Gerry Weber Open in 2014 og begge gange har han vundet. Derfor kan man sige at Dustin Bbrown tennisspillerens stil er unik. I dag er han placeret på 78 pladsen i verdensrangering i single (det er hans bedste plads) og 70 pladsen i double (bedste resultat – 43, i maj 2012). Uanset hans alder har han nok kraft til at udvikle sig og glæde os med sine suceesfulde præstationer.

Dustin Browns tennis produkter, som man skal købe

Dustin er en dygtig og ualmindelig tennisspiller. Han spiller meget hårdt med højre hånd, men kan godt spille med begge hænder. Tennisspilleren viste mange gange sin magt i kampen mod verdensstjerne. Han spiller med stor lidenskab. Men man kan ikke sige at det er nemt for ham at vinde. Dustin Brown ved godt hvor er det vigtigt at vælge rette udstyr og tilbehør. Man skal tage hensyn til alt: vejret, tennisbanes underlag og rivalsstil. Dustin Browmbruget tøj fra Ander Armor, med hensyn til sko og ketsjer vælger han Babolats produktion. Tennisspileren bruger Pure Drive tennisketsjer med Solinco strenge og Unique overgrips.

Dustin Browns outfits på Tennis-Point

Nu kan alle købe godt tennisudstyr i Tennis-Point. Vi tilbyder en stor samling af moderne udstyr, så kan du finde sin unikke stil og føle sig godt på tennisbanen. Udover er der rabatter på alle varer. Hvis du skal kæmpe snart – kom til Tennis-Point. Vi tilbyder ”smart” shopping – du behøver ikke at gå rundt i butikkerne og stå i kø, nu har du alt på skærmen! Tennis-Point er din guide i professionel tennisverden.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic (6 november 1987) er en fin serbisk tennisspiller, der besejrede fans hjerter på grund af sit glimrende mesterskab på tennisbanen. Nu er hun placeret på 16 pladsen i single og 545 pladsen i double. 9 juli 2009 blev hun den første tennisketsjer i single ( bedste plads i double - №50, 25 September 2006). Hun har 15 WTA og 5 ITF titler. Uden tvivl er Ana Ivanovic en af de støreste personer i stor tennisverden. Time har indlukket hende i в ’30 Legends of Women’s Tennis: Past, Present and Future”. Utvivlsomt er Ana Ivancovic tennisspillerens stil unik, hun har opnået meget og stadigvæk har store perspektiver. Hendes støreste gennembrud blev Zurich Open of 2004 turneringen, hvor hun har vundet. Hun har også vundet i the French Open 2008. Man kan ikke sige at det var alt nemt at vinde, men hun kom tilbage i 2014 med nye sejre og tro på fremtiden. Og vi er ikke i tvivl om at hun tager del i sådane turneringer som Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.

Dustin Brown Outfits

Der var ingen hits på din søgning.