Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Dinah Pfizenmaier

Dinah Pfizenmaier – er en professionel tysk tennisspiller, der blev født den 13 januar 1992. Hun besejrede fans kærlighed på grund af sin store hengivenhed på tennisbanen. Hendes internationelle debut var i 2012 i French Open. Hun blev professionell i 2011 og vandt 9 ITF titler i single og 2 i double. Hun spillede meget godt i ITFs turneringer og blev meget populært blandt den store tennis’ fans i hele verden. I dag er tennisspilleren Dinah Pfizenmaiers unikke stil faktisk et brand, som hjalp hende at opnå alle 4 hovedturneringer i Grand Slams serie – French Open (2013), US Open (2013), Australian Open (2013) og Wimbledon (2014). Dinah Pfizenmaier er placeret på 155 pladseni verdensrangeringen i single og på 300 i double, tidligere var hun på 79 i single og på 245 i double. Hun øver sig under ledelse af Michael Schmidtmann. Uden tvivl har Dinah Pfizenmaier et stort potential for at udvikle sig i fremtiden.Vi glæder os til hendes nye sejre og resultater.

Dinah Pfizenmaier unikke tennis produkter

På trods af at hun er meget ung, er hun en rigtig professionel tennisspiller. Og for dem betyder nuancer meget. Dinah Pfizenmaier ved godt at rette udstyr og tilbehør kan påvirke på kampen, især når der kæmper faktisk lige stærker modstander. Og hvis man vil vinde så skal man have kun de bedste tøj og sko fra adidas og ketsjere fra Babolat! Disse brands foretrækker Dinah Pfizenmaier. adidas og Babolat er ledere inden for sportsudstyr, de bedste verdensbrands. Med at lægge opmærksom på detajler vinder Dinah Pfizenmaier. Hendes store fordel er hendes ungdom, hun bliver mere og mere bedre og det betyder at vi ser hende snart på tennisbanen med nye sejre!

Dinah Pfizenmaier outfits på Tennis-Point

Nu har du en unik mulighed for at købe tennis produkter, som din favorit spiller med. Du kan bare besøge vores butik Tennis-Point. Her kan du finde et stort udvalg af tennisvarer fra førende brands. Det internationelle navn, store rabater og sikkerhed – alt det får vores kunde i TennisPoint. Gå ikke forbi! Bliv professionel sammen med Tennis-Point!

Dinah Pfizenmaier Outfits

Der var ingen hits på din søgning.