Tennis-Point uses cookies to align with the needs of our visitors. By using the Tennis-Point website you agree to cookies being stored on your computer. Data protection information x

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic (6 november 1987) er en fin serbisk tennisspiller, der besejrede fans hjerter på grund af sit glimrende mesterskab på tennisbanen. Nu er hun placeret på 16 pladsen i single og 545 pladsen i double. 9 juli 2009 blev hun den første tennisketsjer i single ( bedste plads i double - №50, 25 September 2006). Hun har 15 WTA og 5 ITF titler. Uden tvivl er Ana Ivanovic en af de støreste personer i stor tennisverden. Time har indlukket hende i в ’30 Legends of Women’s Tennis: Past, Present and Future”. Utvivlsomt er Ana Ivanovic tennisspillerens stil unik, hun har opnået meget og stadigvæk har store perspektiver. Hendes støreste gennembrud blev Zurich Open of 2004 turneringen, hvor hun har vundet. Hun har også vundet i the French Open 2008. Man kan ikke sige at det var alt nemt at vinde, men hun kom tilbage i 2014 med nye sejre og tro på fremtiden. Og vi er ikke i tvivl om at hun tager del i sådane turneringer som Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.

Ana Ivanovic tennis produkter

Hun blevprofessionel i 2003 og øver sig under ledelse af Dejan Petrovic. Hun spiller godt fra linjen og nogen gange er meget aggressiv. Tennisspilleren ved godt, at rette udstyr og tilbehør spiller en stor rolle i præstationer. Når der er to lige stærke modstander på tennisbannen er det nuancer, der er vigtigt. For eksempel tennissko og tøj. Første tre år af sin professionelle karriere (indtil 2006) brugte hun Nikes produktion, nu foretrækker hun adidas, som hun har en kontrakt med. Hun arbejder også sammen med Rolex. Når det handler om gode tennisketsjere, bruger Ana Ivanovic Yonex - Yonex EZONE AI 98 (tidligere spillede hun med Wilson). Godt udstyr lader hende være altid sikker i sig selv.

Ana Ivanovic outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point er der et stort udvalg af forskellige tennisudstyr af verdensbrands. Det var aldrig så nemt at vælge rette tennisketsjer, du skal bare bruge vores filtre og sortere ifølge dine kriterier. Der er også kæmpestore rabater i Tennis-Point, derfor kan du faktisk gratis købe godt tennisudstyr. Gå ikke glip af den fine mulighed for at forberede sig til kommende kampe.

Ana Ivanovic Outfits

Der var ingen hits på din søgning.